Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
terug naar vorige scherm
20-9-2018
Houdt de bal aan het rollen - vacatures commissies - meld je aan

 

STIX is een gezellige familie hockey club met regelmatig leuke activiteiten en als belangrijkste doel hockeyen in Joure voor iedereen.

Om er voor te zorgen dat het balletje kan blijven rollen en er activiteiten kunnen plaatsvinden zijn er commissies actief binnen de club die daarvoor zorgen.

 

In vrijwel alle commissies kunnen we op dit moment nieuwe commissieleden goed gebruiken! Vaak zijn er binnen een commissie deeltaken of evenementen die door afzonderlijke leden worden opgepakt.

 

Sponsorcommissie:

De sponsorcommissie werft en onderhoudt contact met de sponsoren van JHC STIX.  Daarnaast worden vanuit de sponsorcommissie ook activiteiten georganiseerd zoals deelname aan de grote clubactie, sponsoravonden en niet te vergeten de wijnproefavond.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de sponsorcommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Richard van der Zalm, Jantje Schiphorst of het bestuur.

 

Jeugdcommissie:

De jeugdcommissie verzorgt activiteiten voor de jeugd van JHC STIX en organiseert ook activiteiten voor nieuwe leden. Voorbeelden zijn de zwarte pieten training rond Sinterklaas, vriendjes en vriendinnetjestraining aan het begin van het seizoen en natuurlijk ook de feestavonden voor de jeugd.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de jeugdcommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de (oud)leden: Elza Agricola, Pytrick de Ruijter of het bestuur.

 

Arbitrage commissie:

De arbitrage commissie verzorgt de scheidsrechters cursussen, communicatie met de bond, begeleiding van scheidsrechters en natuurlijk de indeling van scheidsrechters tijdens het seizoen.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de arbitragecommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Radboud van der Roest of Sieds Tuininga.

 

Clubhuiscommissie:

De clubhuiscommissie runt het clubhuis en heeft als doel om met het clubhuis de leden beter te verbinden, activiteiten mogelijk te maken en het STIX gevoel mogelijk te maken. Het nieuwe pinapparaat en het nieuwe koffieapparaat zijn de tastbare resultaten van deze actieve commissie. Er volgt nog meer. We zoeken actieve mensen om ook hier te helpen.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de clubhuiscommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Karlijn van der Toolen of Ron Kleinsmit.

 

PR commissie:

De PR commissie verzorgt PR binnen en buiten de club. Berichten plaatsen op facebook en instagram, nieuws items op de website en op de mobiele app. Een project dat we graag willen starten is het updaten van de website samen met onze website aanbieder Lisa.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de PRcommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Wiebren Wind, Kirsten Hettema of Karlijn van der Toolen.

 

Ledenadministratie:

De ledenadministrateur houdt de ledenadministratie bij in ons softwarepakket. Bij in- en uitschrijvingen verzorgt deze ook de communicatie.

We zoeken mensen die dit over willen nemen. Ben je benieuwd wat dit inhoudt neem dan contact op met Wiebren Wind.