Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Folmer Andringa
Vereniging_privacy 

Privacy verklaring

JHC STIX verwerkt gegevens van leden, potentiele leden en sponsoren. Hierbij moet je denken aan naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, emailadres en bankrekening nummer.

Dit doen we omdat we deze gegevens nodig hebben voor het goed laten draaien van de vereniging. De gegevens zijn nodig voor zaken als teamindeling, contributieheffing, communicatie met leden en ook voor onze communicatie met de KNHB, de hockeybond.

Als je jezelf of je kind aanmeldt als lid van JHC Stix dan gaan we er vanuit dat je akkoord bent met  het feit dat we jouw gegevens en/of die van je kind verwerken en opslaan.

Bij het verwerken van gegevens gaan we zo zorgvuldig mogelijk te werk. We slaan daarom deze gegevens op in beveiligde systemen en slechts een beperkt aantal mensen heeft toegang tot de gegevens. We delen de persoonlijke gegevens alleen met de hockeybond, niet met andere derde partijen.

De persoonlijke gegevens worden opgeslagen en verwerkt in het software pakket Lisa. Dit pakket wordt door de meerderheid van alle nederlandse hockeyverenigingen gebruikt. Toegang tot de sectie met persoonsgegevens kan slechts plaatsvinden na inloggen in het systeem met een uniek wachtwoord.

Als lid of vrijwilliger van JHC Stix heb je toegang tot bepaalde gegevens van medeleden, meestal zijn dit teamleden. Toegang tot deze gegevens heb je slechts na inloggen in ons systeem of in de "Lisa-app". Leden en vrijwilligers worden geacht deze gegevens niet te delen met derden maar slechts te gebruiken voor communicatie binnen de club.

Tijdens clubactiviteiten (wedstrijden, trainingen, clinics, feesten etc) kunnen er foto's of filmpjes van leden of aanwezigen worden gemaakt. Deze foto's of filmpjes kunnen door JHC Stix worden gepubliceerd op de website of via andere sociale media waar de club actief is. Van leden en ouders verzorgers van leden die zelf foto's maken en deze publiceren op sociale media wordt verwacht dat ze dit pas doen na toestemming van de betrokkenen. Ben je niet akkoord met het publiceren van foto's van jezelf of je kind op media van de club dan graag een mail sturen naar [email protected]

Heb je vragen over privacy en de gegevens die door JHC Stix worden verwerkt en bewaard dan kun je die stellen per email. Mocht je om wat voor reden dan ook willen dat we je gegevens aanpassen of vernietigen dan kan dat ook per email worden aangegeven; [email protected]