Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

2-3-2024
Het veldseizoen is weer begonnen!
 
Zaterdag 2 maart is de winterstop officieel voorbij en is het veldseizoen weer begonnen. De zaterdag begon goed met prachtig weer, 5 thuiswedstrijden én met goed resultaat: 3 gelijk, 1 gewonnen en 1 verloren. 
Vanaf nu is er elk weekend wel weer een mooie wedstrijd te bekijken. Kom eens langs en wie weet pak je ook een lekker zonnetje mee zoals afgelopen zaterdag! 

12-2-2024
Wedstrijdavond Trimmers
 
Op maandagavond 12 februari jl. was er weer een wedstrijdavond voor de Trimmers. De Meeuwen T1-Mix en HMHC T1-mix kwamen langs. In de wedstrijden van 30 minuten werd er fanatiek hockey gespeeld en na afloop was daar de gezellige nazit. De trimmers kijken met tevredenheid terug. De winst in in de slotwedstrijd heeft daar natuurlijk aan bijgedragen! 

 

11-2-2024
Afsluiting zaalseizoen met familie-training
 
De zaalcompetities zijn afgelopen en wat hebben de Stix-teams het goed gedaan!   

Om dit met een glimlach af te sluiten, werden alle coaches, ouders, broers en zussen van MO12 tot en met MO16 van harte uitgenodigd om mee te doen met de laatste training.Dat training was gezellig en leerzaam. Met dank aan Albert Jan, die dit op een leuke manier heeft opgezet. De wedstrijd was ook gezellig, maar vooral fanatiek! Bedankt TC voor dit leuke initiatief. Al met al een mooi slot van het zaalseizoen!

 

7-2-2024
Apres Ski Party
 
Op 3 februari organiseerde JHC Stix een After Ski Party voor de hele club.

Vanaf 16.30 uur kwamen de jongste teams en de ouders binnen in passende kleding. De jeugd was vooral buiten te vinden op de hockeyvelden. Ze hebben zich prima vermaakt met knotshockey. Natuurlijk werden de ouders ook uitgedaagd voor een wedstrijdje.Vlak voor het eten was de uitreiking van de Grote Club Actie 2023. Er is ruim € 1.100 opgehaald. Een prachtig bedrag voor de club. Hartelijk dank aan al onze verkopers! De deelnemers die meer dan 25 loten hebben verkocht kregen een mooie medaille van de Grote Club Actie. Daarboven op kregen de 3 topverkopers een tegoedbon van Sporthuis Glas en is er een hockeystick verloot onder alle verkopers. Gefeliciteerd allemaal!

Dit was een feestelijk opmaat naar het stamppottenbuffet. Dat was heerlijk en uitgebreid, met dank aan Roelof en Marije.

Het rondje muziekbingo zorgde voor extra feeststemming. De muziek uit de After Ski playlist werd luidkeels meegezongen!

Zo langzamerhand vond er een wisseling plaats tussen de vertrekkende jeugd en de aankomst van de meer volwassen teams.

Al met al kijken we terug op een gezellige en geslaagde After Ski Party.
Hartelijk dank Mathilda, Marije en Lucienne voor de organisatie!