Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

4-12-2018
Rabobank Leden sponsoring
 

Rabobank Ledensponsoring

Het is weer zover u kunt uw club steunen door uw stem uit te brengen bij de Rabobank en voor iedere stem doneert (sponsort) de Rabobank € 5,- aan uw club.
De voorwaarden zijn dat u een Rabobank betaalrekening moet hebben van de regio zuidwest Friesland.
De code die u moet invoeren voor JHC Stix in de volgende URL is RLS069 https://www.rabobank.nl/…/aanmelding-voor-twente-ballooning/

ik zou zeggen deel dit zoveel mogelijk en stem op uw club.

JHC Stix Sponcorcie

 

27-11-2018
Wintertrainingen - zaal en veld
 

Beste ouders/leden,

Zoals eerder gemeld gaan we deze winter ook de zaal in. Op dinsdag blijven we buiten trainen, maar de trainingen van donderdag en vrijdag worden tot de krokusvakantie vervangen voor de zaterdag in de sportzaal van het Bornego College en OSG Sevenwolden.

De trainingsdagen in de zaal zijn:

zaterdag 1, 8 en 15 december 2018

zaterdag 5, 12, 19 en 26 januari 2019

zaterdag 2 en 9 februari 2019

Onderstaand nogmaals het tijdsschema voor de zaterdag:

10.00 - 11.00 uur F + E62              

11.00 - 12.00 uur E8 + E6-1          

12.00 – 13.00 uur D1 en D2         

13.00 – 14.00 uur C1                      

14.00 – 15.00 uur C2                      

15.00 – 16.00 uur B1                      

16.00 – 17.00 uur A1                     

Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig in de kleedkamer, zodat we op tijd kunnen beginnen.

 Voor het spelen in de zaal heb je naast zaalschoenen ook een zaalhockeystick nodig of kun je een sok om je buitenstick doen. En vergeet bitje en scheenbeschermers niet

Sticks zijn natuurlijk te verkrijgen bij Glas Sport in Joure. Glas Sport heeft ook voor de komende maand de clubkleding gunstig geprijsd.

We wensen jullie veel speelplezier in de zaal!

 

Met vriendelijke groet,

Technische commissie JHC Stix

 

16-11-2018
Brrr... koud weer - gaat wedstrijd of training wel door - Ja in principe wel
 
Brr... het wordt weer kouder.
We krijgen dan vaak de vraag gaat mijn wedstrijd of training wel door?

Antwoord, ja ook bij kou kan er gewoon gespeeld worden. Ook als het veld licht bevroren is, maar wel ijsvrij en zonder plassen dan kan er gewoon gespeeld worden.

Bij hele koude omstandigheden of als het veld onbespeelbaar dan kunnen wedstrijden worden afgelast.

Mochten wedstrijden niet doorgaan dan wordt dit aan de coach gemeld en je vindt afmeldingen ook op de website.

Afmeldingen voor trainingen vinden plaats via de trainer.

Nu het weer kouder wordt is het ook zaak warme kleding te dragen.

Veel plezier en zie jullie op of om het veld.

JHC Stix


 

20-9-2018
Houdt de bal aan het rollen - vacatures commissies - meld je aan
 

 

STIX is een gezellige familie hockey club met regelmatig leuke activiteiten en als belangrijkste doel hockeyen in Joure voor iedereen.

Om er voor te zorgen dat het balletje kan blijven rollen en er activiteiten kunnen plaatsvinden zijn er commissies actief binnen de club die daarvoor zorgen.

 

In vrijwel alle commissies kunnen we op dit moment nieuwe commissieleden goed gebruiken! Vaak zijn er binnen een commissie deeltaken of evenementen die door afzonderlijke leden worden opgepakt.

 

Sponsorcommissie:

De sponsorcommissie werft en onderhoudt contact met de sponsoren van JHC STIX.  Daarnaast worden vanuit de sponsorcommissie ook activiteiten georganiseerd zoals deelname aan de grote clubactie, sponsoravonden en niet te vergeten de wijnproefavond.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de sponsorcommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Richard van der Zalm, Jantje Schiphorst of het bestuur.

 

Jeugdcommissie:

De jeugdcommissie verzorgt activiteiten voor de jeugd van JHC STIX en organiseert ook activiteiten voor nieuwe leden. Voorbeelden zijn de zwarte pieten training rond Sinterklaas, vriendjes en vriendinnetjestraining aan het begin van het seizoen en natuurlijk ook de feestavonden voor de jeugd.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de jeugdcommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de (oud)leden: Elza Agricola, Pytrick de Ruijter of het bestuur.

 

Arbitrage commissie:

De arbitrage commissie verzorgt de scheidsrechters cursussen, communicatie met de bond, begeleiding van scheidsrechters en natuurlijk de indeling van scheidsrechters tijdens het seizoen.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de arbitragecommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Radboud van der Roest of Sieds Tuininga.

 

Clubhuiscommissie:

De clubhuiscommissie runt het clubhuis en heeft als doel om met het clubhuis de leden beter te verbinden, activiteiten mogelijk te maken en het STIX gevoel mogelijk te maken. Het nieuwe pinapparaat en het nieuwe koffieapparaat zijn de tastbare resultaten van deze actieve commissie. Er volgt nog meer. We zoeken actieve mensen om ook hier te helpen.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de clubhuiscommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Karlijn van der Toolen of Ron Kleinsmit.

 

PR commissie:

De PR commissie verzorgt PR binnen en buiten de club. Berichten plaatsen op facebook en instagram, nieuws items op de website en op de mobiele app. Een project dat we graag willen starten is het updaten van de website samen met onze website aanbieder Lisa.

Ben je benieuwd wat het inhoudt om bij de PRcommissie aan te schuiven neem dan contact op met een van de leden: Wiebren Wind, Kirsten Hettema of Karlijn van der Toolen.

 

Ledenadministratie:

De ledenadministrateur houdt de ledenadministratie bij in ons softwarepakket. Bij in- en uitschrijvingen verzorgt deze ook de communicatie.

We zoeken mensen die dit over willen nemen. Ben je benieuwd wat dit inhoudt neem dan contact op met Wiebren Wind.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

29-7-2018
Training-schema seizoen 2018 -2019
 

Voor aankomend seizoen wordt er getraind volgens het volgende schema:

 

F en E6 teams:

Dinsdag:

17:00 - 18:00: E6-1, E6-2 en F

Vrijdag:

16:00-17:00; F-team

17:00-18:00; E6-1 en E6-2

 

D, C, B en A teams:

Dinsdag en donderdag:

1500-1600: D2

1600-1700: D1 en E8

1700-1800: C2

1800-1900: C1

1900-2000: B

2000-21.00: A

 

Trimmers:

Dinsdag:  21:00-22:00

 

De trainingen starten weer op dinsdag 28 Augustus, dit is de laatste vakantieweek.

De eerste wedstrijden zijn in het weekeind van 8 September.

 

In de winter wordt er waarschijnlijk een aantal keer in de zaal getraind en gaan we ook door op het veld.

 

 

26-6-2018
Geslaagd familie toernooi en slotfeest
 

 

Zondag 24 Juni werd voor het eerst het familietoernooi van JHC Stix gespeeld. Veertien teams deden mee en speelden wedstrijden tegen elkaar. De teams bestonden uit volwassenen en kinderen. Bij iedere gewonnen wedstrijd kon er een opblaasbal verdient worden en het team dat aan het eind de meeste ballen had verzameld had gewonnen. Tijdens het toernooi werd gezorgd voor een gezonde lunch.  Bijna alle teams hadden zich speciaal voor de gelegenheid gekleed. Naast de prijs voor de meeste gewonnen wedstrijden was er ook een prijs voor het team met het meest originele team tenue.

De winnaar van deze originaliteits prijs was het team van de Flinstones dat zich had uitgedost als.. de Flinstones met een tenue uit de oertijd. Het team dat als winnaar van het toernooi uit de bus kwam was het team "Chicks van Stix" en zij namen de wisselbeker mee naar huis.

Het toernooi was perfect georganiseerd door de jeugdcommissie; Pytrick, Elza en Erica bedankt voor de goede organisatie!

 

Aansluitend op het jeugdtoernooi was het slotfeest waar het seizoen 2017-2018 feestelijk is afgesloten. Er was een goede barbeque en voor de kinderen waren er springkussens en de ijskar. Er werden diverse prijzen verloot die beschikbaar werden gesteld door onze sponsoren, dank daarvoor aan sponsoren en aan de sponsorcommissie.

Clubshuiscommissie bedankt voor jullie inzet en organisatie voor het feest en dank aan alle anderen die hebben meegewerkt en georganiseerd.