Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Aiske van Aalsum-jongen
Kom 3 keer gratisproeftrainen! 


Bij JHC Stix kun je drie keer gratis meetrainen! Op die manier kun je kijken of hockey de sport voor je is!


Tijdens de proeftraining kun je een stick lenen van de club en krijg je van de trainer een bitje om je tanden te beschermen. Het is handig als je in sportkleding komt en op sportschoenen. Let op: gebruik geen (voetbal)schoenen met noppen, deze kunnen het veld beschadigen.


Wil je eens komen meetrainen? Geef je dan nu op via mail naar [email protected]. Graag onder vermelding van je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mail van ouder / verzorger.

Bij de start van de training is het fijn als je je nog even voorstelt aan de trainer. Je traint mee met een team wat qua leeftijd bij je past. De trainingstijden kun je hier vinden

Als je een aantal keren hebt meegetraind, wordt gekeken bij welk team je wordt ingedeeld. Dit doet de Technische Commissie in overleg met de trainer. Mocht je daar meer over willen weten, lees dan de informatie onder het kopje "algemene voorwaarden"


Ben je boven de 18 jaar?

Dan is er bij JHC Stix een damesteam onder de 25 en een actief en gezellig trim hockey team. Ook hier kun je eerst driemaal vrijblijvend meetrainen!