lidmaatschap_proeftrainen 

Bij JHC Stix bieden we de mogelijkheid aan aspirant leden om drie keer vrijbijvend mee te trainen met een team dat qua leeftijd bij je past.

 

Tijdens de proeftraining kun je een stick lenen van de club. In het clubhuis of via de trainer kun je een bitje kopen dat je kunt gebruiken tijdens de training.

Je moet zelf voor sportieve kleding zorgen inclusief sportschoenen. Je kunt geen (voetbal)schoenen met noppen gebruiken omdat deze het veld kunnen beschadigen.

Als je wilt komen proeftrainen dan vragen we om je eerst even te melden via de mail bij onze trainer en de ledenadministratie; [email protected] en [email protected]

Voor aanvang van de training zelf ook graag eerst even melden bij de trainer. Je kunt dus proeftrainen met een team wat qua leeftijd bij je past.

 

Leeftijdscategorien en teams (peildatum leeftijd 1-10):

F-categorie: jonger dan 7 Jaar, pas vanaf 6 jaar wedstrijdjes. Trainen vrijdag van 16-17 uur

E-pupillen: 8 en 9 jaar,

Voor E trainingen zie trainingschema.

D-pupillen: 10 en 11 jaar, trainen op dinsdag 16 tot 17 uur

C-pupillen: 12 en 13 jaar, trainen op dinsdag en donderdag van 17 tot 19 uur afhankelijk van team, zie schema

B-pupillen: 14 en 15 jaar, trainen op dinsdag en donderdag van 18 tot 20 uur zie schema

A-pupillen: 16 en 17 jaar, trainen op dinsdag en donderdag van 19 tot 21 uur zie schema

 

Let op: ook al heb je een aantal keren proef-getraind met een bepaald team dan betekent dit nog niet dat je ook bij dat team wordt ingedeeld; teamindeling wordt gedaan door de technische commissie waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met wensen van de leden. Zie ook het kopje "algemene voorwaarden" onder "lidmaatschap" op de website.

 

Boven de 18 ben je senior:

Op dit moment hebben we bij JHC STIX nog geen senioren team maar er is wel een actief en gezellig trim hockey team. Trainingstijd: dinsdag van 20 tot 21 uur. Ook hier kun je eerst driemaal vrijblijvend meetrainen. Naast trainen zijn er ook regelmatig trimhockey wedstrijden waarbij er tegen andere verenigingen wordt gespeeld.