Nieuwsoverzicht
SPONSOREN

17-9-2021
Ballenactie
 
Best Sponsors,

JHC Stix wilt iedereen bedanken die een een bal of ballen heeft gedoneerd.
We hebben in totaal 90 ballen verzameld een mooi aantal en de club is hier erg blij mee nogmaals bedankt.

JHC-Stix
Sponsorcommissie
 17-9-2021
grote Clubactie
 

Beste leden van JHC Stix,

Vanaf 18 september komen de jeugd leden van JHC STIX langs de deuren om loten te verkopen voor de Grote Clubactie!

80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de clubkas. Vorig jaar heeft de Grote Clubactie onze club ruim € 1228- opgeleverd!! Van de overige 20% wordt de Grote Clubactie loterij georganiseerd waarbij er vele prijzen zijn te winnen, onder andere €100.000.


Deze week ontvangen jullie een boekje met loten van jullie coach. Nieuw dit jaar is dat op dit boekje een QR-code zit met je eigen naam!! Zo staan de verkochte loten direct op jouw naam. Je kan deze QR-code via social media of What’s app  delen. Voor meer informatie ga naar www.clubactie.nl/lotenmeter.


Omdat we jullie inzet zo waarderen verloten we onder alle verkopers een hagelnieuwe hockeystick van sporthuis Glas. Deze loting doen we tijdens een feestelijk festijn. Daarnaast is er voor de 3 kinderen die de meeste loten hebben verkocht een prijs! Dus doe je best. Vorig jaar waren er enkele kinderen die meer dan 50 loten hadden verkocht!!


Verkoop jij 20 loten of meer dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Kijk voor meer informatie hierover op www.clubactie.nl/lotenverkopers/winacties

Willen jullie het boekje uiterlijk 5 November inleveren bij jullie coach? 

Het invoeren van de informatie van de verkochte loten uit een boekje op de Grote clubactie website is een nauwkeurig klusje. Kunnen jullie de kopers van de loten vragen om duidelijk te schrijven? 

 

Bedankt voor jullie moeite en veel succes!

Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie 
JHC STIX