Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Jildau Jonkers
Lotte Schokker
Jasmijn Smidt
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
Poeisz Jeugd Sponsor Actie: boodschappen doen in een prachtig verbouwde winkel!
12-2-2024 | 


Deze week is de Poeisz Jeugd Sponsor Actie weer van start gegaan. De actie loopt van 12 februari tot en met 7 april a.s. Op zaterdag 9 maart is het JHC Stix dag! Op die dag zullen onze jeugdleden in de winkel staan om onze club onder de aandacht te brengen.

Lees meer >>
Wedstrijdavond Trimmers
12-2-2024 | 
Op maandagavond 12 februari jl. was er weer een wedstrijdavond voor de Trimmers. De Meeuwen T1-Mix en HMHC T1-mix kwamen langs. In de wedstrijden van 30 minuten werd er fanatiek hockey gespeeld en na afloop was daar de gezellige nazit. De trimmers kijken met tevredenheid terug. De winst in in de slotwedstrijd heeft daar natuurlijk aan
Lees meer >>
Afsluiting zaalseizoen met familie-training
11-2-2024 | 
De zaalcompetities zijn afgelopen en wat hebben de Stix-teams het goed gedaan!   
Om dit met een glimlach af te sluiten, werden alle coaches, ouders, broers en zussen van MO12 tot en met MO16 van harte uitgenodigd om mee te doen met de laatste training.


Lees meer >>
Apres Ski Party
7-2-2024 | 
Op 3 februari organiseerde JHC Stix een After Ski Party voor de hele club.
Vanaf 16.30 uur kwamen de jongste teams en de ouders binnen in passende kleding. De jeugd was vooral buiten te vinden op de hockeyvelden. Ze hebben zich prima vermaakt met knotshockey. Natuurlijk werden de ouders ook uitgedaagd voor een wedstrijdje.
Lees meer >>