Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
terug naar vorige scherm
14-5-2020
Hervatten training trimhockey

Beste Stixleden/ gewaardeerde Trimmers, 

Zoals in de TrimApp al aangegeven gaan de trainingen vanaf volgende week dinsdag 19 mei weer van start. Hier zijn we als technische commissie en bestuur van Stix heel erg blij mee! De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het ophalen van informatie bij de Koninklijke Nederlandse Hockeybond, de overige Technische Commissies in Noord en de richtlijnen vanuit de overheid / gemeente. Dit heeft de technische commissie verwoord in een plan welke is ingediend bij de gemeente De Fryskemarren. Gistermiddag hebben akkoord op ons plan gekregen, zodat we nu ook voor de senioren de trainingen kunnen hervatten.

In deze mail willen wij jullie graag informeren over de trainingen en de nieuwe richtlijnen die nu gelden.

Vanuit de gemeente en de richtlijnen vanuit de bond, blijkt dat de club verantwoordelijk is voor het naleven van de regels. Mocht dit niet goed gebeuren dan kan Stix hiervoor een boete krijgen. Dit maakt het noodzakelijk om goede afspraken met elkaar te maken. Om te zorgen voor een goede start waarbij we alle maatregelen goed in acht kunnen nemen, starten we met een training van maximaal drie kwartier, zodat elk team de ruimte heeft om elkaar af te lossen zonder dat er grote groepen ontstaan.

Maatregelen en afspraken met elkaar
Jullie moeten zorgen voor een eigen bidon/hockeystick/handschoenen. Langs de lijn zal worden aangeven waar iedereen zijn of haar eigen spullen kan neerleggen tijdens de training. Op het veld moet de 1 ½ meter afstand bewaard worden. De dug-out is gesloten net als het clubhuis en de kleedkamers. Dit betekent dat je niet naar het toilet kunt en geen water kunt tappen. Vanuit de club zullen we zorgen dat er ontsmettingsmiddelen zijn en dat alles steeds gereinigd wordt.

We hopen op deze manier weer positief en met enthousiasme te kunnen starten. 

We zullen jullie via de mail/ app en of website op de hoogte houden van de ontwikkelingen.  Mochten er na aanleiding van deze informatie vragen zijn schroom niet om contact op te nemen met de Technische Commissie,onze trainer  Albert-Jan of iemand van het bestuur. 

We kijken er naar uit jullie weer te zien (al zij het op gepaste afstand)!

Vriendelijke groet,

De Technische Commissie en het Stix’s Bestuur