Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Folmer Andringa
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
Mooi aanbod: Hockeyclinic voor basisscholen!
24-4-2024 | 
Afgelopen seizoen hebben we extra geïnvesteerd om de contacten met de basisscholen zélf weer op te pakken en Hockeyclinics aan te bieden.  Voor de club een manier om de jeugd van Joure en omgeving kennis te laten maken met onze mooie sport. Voor de basisscholen is het fijn om hun sportlessen eens op een andere manier in te vullen.
Lees meer >>
We zoeken een nieuw lid voor de Wedstrijdcommissie!
24-4-2024 | 
Vanaf komend seizoen zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de wedstrijdcommissie. Iets voor jou?
 
Wat doet de wedstrijdcommissie?
De wedstrijdcommissie houdt zich bezig met het plannen, wijzigen en afgelasten van hockeywedstrijden.
 
Lees meer >>
Poeisz een Gala én een mooi bedrag!
19-4-2024 | 
Op 19 april was de afsluiting van de Poeisz Jeugd Sponsor Actie met een heus gala. Om 18.30 uur gingen de deuren van het WTC Leeuwarden open.  Alle betrokken sportclubs kregen de cheques uitgereikt en tussendoor waren er spetterende optredens van Kalvijn, DJ Winston Black en als uitsmijter Flemming!
Lees meer >>
Vriend- en vriendingtraining een groot succes
12-4-2024 | 
Regelmatig worden bij onze club vrienden- en vriendinnentrainingen gegeven. We zijn een echte familieclub, waarbij het ook fijn is als de vrienden en vriendinnen op een laagdrempelige manier kennis met onze mooie sport!
Lees meer >>
Stix-week bij Poeisz een groot succes!
9-3-2024 | 
De week van 3 tot en met 9 maart was het Stixweek bij supermarkt Poeisz! Deze hele week stond in het teken van onze club. En als feestelijke afsluiter stond onze jeugd op zaterdag 9 maart van 10.00 - 15.00 uur in de supermarkt. De muntentopper van de dag waren aardbeien en die vonden gretig aftrek. In 3 ploegen zijn zowel de aardbeien als onze
Lees meer >>
Het veldseizoen is weer begonnen!
2-3-2024 | 
Zaterdag 2 maart is de winterstop officieel voorbij en is het veldseizoen weer begonnen. De zaterdag begon goed met prachtig weer, 5 thuiswedstrijden én met goed resultaat: 3 gelijk, 1 gewonnen en 1 verloren.  Vanaf nu is er elk weekend wel weer een mooie wedstrijd te bekijken. Kom eens langs en wie weet pak je ook een lekker zonnetje
Lees meer >>
Wedstrijdavond Trimmers
12-2-2024 | 
Op maandagavond 12 februari jl. was er weer een wedstrijdavond voor de Trimmers. De Meeuwen T1-Mix en HMHC T1-mix kwamen langs. In de wedstrijden van 30 minuten werd er fanatiek hockey gespeeld en na afloop was daar de gezellige nazit. De trimmers kijken met tevredenheid terug. De winst in in de slotwedstrijd heeft daar natuurlijk aan
Lees meer >>
Afsluiting zaalseizoen met familie-training
11-2-2024 | 
De zaalcompetities zijn afgelopen en wat hebben de Stix-teams het goed gedaan!   
Om dit met een glimlach af te sluiten, werden alle coaches, ouders, broers en zussen van MO12 tot en met MO16 van harte uitgenodigd om mee te doen met de laatste training.


Lees meer >>
Apres Ski Party
7-2-2024 | 
Op 3 februari organiseerde JHC Stix een After Ski Party voor de hele club.
Vanaf 16.30 uur kwamen de jongste teams en de ouders binnen in passende kleding. De jeugd was vooral buiten te vinden op de hockeyvelden. Ze hebben zich prima vermaakt met knotshockey. Natuurlijk werden de ouders ook uitgedaagd voor een wedstrijdje.
Lees meer >>