Mededelingen
Agenda
terug naar vorige scherm
15-2-2019
De 14de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers,

De Jeugd Sponsor Actie is bij de Poiesz is deze week weer begonnen en JHC Stix is wederom uitgeloot en wil mensen in beweging brengen voor de 14e Poiesz Jeugd Sponsor Actie
JHC Stix vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!
Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van JHC Stix staat dit jaar: training clinics.
De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van JHC Stix bij de Poiesz supermarkt in Joure helpt u al mee.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van JHC Stix, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.
Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van JHC Stix is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Joure. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 6 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

JHC Stix Sponsorcommissie
R. van der Zalm
[email protected]


Bijlage: Poiesz 4(1).png