Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
terug naar vorige scherm
26-6-2018
Geslaagd familie toernooi en slotfeest

 

Zondag 24 Juni werd voor het eerst het familietoernooi van JHC Stix gespeeld. Veertien teams deden mee en speelden wedstrijden tegen elkaar. De teams bestonden uit volwassenen en kinderen. Bij iedere gewonnen wedstrijd kon er een opblaasbal verdient worden en het team dat aan het eind de meeste ballen had verzameld had gewonnen. Tijdens het toernooi werd gezorgd voor een gezonde lunch.  Bijna alle teams hadden zich speciaal voor de gelegenheid gekleed. Naast de prijs voor de meeste gewonnen wedstrijden was er ook een prijs voor het team met het meest originele team tenue.

De winnaar van deze originaliteits prijs was het team van de Flinstones dat zich had uitgedost als.. de Flinstones met een tenue uit de oertijd. Het team dat als winnaar van het toernooi uit de bus kwam was het team "Chicks van Stix" en zij namen de wisselbeker mee naar huis.

Het toernooi was perfect georganiseerd door de jeugdcommissie; Pytrick, Elza en Erica bedankt voor de goede organisatie!

 

Aansluitend op het jeugdtoernooi was het slotfeest waar het seizoen 2017-2018 feestelijk is afgesloten. Er was een goede barbeque en voor de kinderen waren er springkussens en de ijskar. Er werden diverse prijzen verloot die beschikbaar werden gesteld door onze sponsoren, dank daarvoor aan sponsoren en aan de sponsorcommissie.

Clubshuiscommissie bedankt voor jullie inzet en organisatie voor het feest en dank aan alle anderen die hebben meegewerkt en georganiseerd.