Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Veerle Dek
Annabel Terpstra
Linda Wilde de Ligny
terug naar vorige scherm
8-5-2015
Lustrum JHC Stix 6 juni

6 juni is het zover, dan wordt er gevierd dat JHC Stix 5 jaar geleden is opgericht. Dit willen wij niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We beginnen om 16:00 en er zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd. Naast iets sportiefs, een loterij(waar je een mooie ballonvaart kunt winnen!) en Stix got Talent. We sluiten af met een heerlijke BBQ en een spetterend feest! In deze e-mail lees je hier meer over!

Toernooitje voor alle jeugd

We beginnen met een toernooitje met alle jeugd. De B, D, E en F jeugd wordt gemixt en er worden korte wedstrijdjes gespeeld!

Loterij

Om de club te steunen, zullen we een loterij houden. Met deze loterij kun je een fantastische ballonvaart winnen vanaf het veld!!!

Stix got Talent

Kun jij goed hooghouden, dansen, goochelen of fantastisch zingen(of juist helemaal niet), meld je dan aan om mee te doen met Stix got talent. Alleen, samen met je beste vriend(in) of met je hele team. Alles kan en alles mag! In de bijlage vind je de poster. Stix got talent gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen! Meld je daarom snel aan via: [email protected]

BBQ

Aan het einde van de middag wil Stix aan alle leden en gezinsleden een BBQ aanbieden. Voor de catering is het belangrijk dat je je aanmeldt. Dit kan via: [email protected]

Naast al deze feestelijkheden zullen er nog veel meer activiteiten georganiseerd worden voor jong & oud!

We hopen jullie allemaal te zien op 6 juni!
 

PS. het is belangrijk dat alle leden in tenue en met bitje verschijnen.



Bijlage: PosterGotTalent2.jpg
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord