Op 28 maart mocht Stix mix E1 6 thuis wedstrijd spelen tegen Lemmer.
Al binnen het eerste kwartier maakte Ylva de openingsgoal, Jurre de 2e goal en Eva de 3e en 4e goal.
Daarop besloten de scheidsrechters een handicap in het spel te zetten.
Stix moest eerst 3 keer overspelen voordat er een schot op de goal kon worden gezet.
Daarbij mocht Stix niet lopen met de bal.Het mooie hiervan was dat Stix nog beter met elkaar ging samenspelen.
De stand kwam ondanks de handicap toch snel op 5-0 door een goal van Hilbert.
Job was keeper van Stix en zag zijn hockeymaatjes meer op de helft van de tegenstanders staan dan bij hem.
Maar, Lemmer kwam terug en scoorde 5-1.
Tijdens de pauze kreeg Stix weer de nodige energie van fruit.
Ook Lemmer had de nodige energie gekregen want na de rust scoorden zij vrij snel 5-2 en 5-3.
Stix liet zich niet kennen en kwam ook weer goed terug.
Elke scoorde bijna, maar de bal werd nog op het laatste moment weggespeeld door de keeper van Lemmer.
Door de goede samenwerking tussen Marieke, Elke en Carlijn maakte Carlijn uiteindelijk de 6e goal voor Stix.
Maar Lemmer gaf zich opnieuw niet gewonnen en kwam weer terug met 6-4.
Door opnieuw een mooie opbouw, nu van Willemijn, Elke en Carlijn maakte Carlijn het 7e doelpunt voor Stix.
Vlak voor het einde werd het nog even spannend. Jurre had  nog een mooie snelle actie. Helaas, de bal kwam nèt naast het doel.
Na de 'shake hands' met de tegenstanders gingen het team en hun coaches met een trots gevoel naar huis.
Alle teamleden hebben deze wedstrijd weer duidelijk hun kwaliteiten laten zien en gaan  hierdoor iedere week weer beter
samenwerken waardoor het hockeyspel steeds leuker en spannender wordt.